Gerard de Hoop Product & Interior Design

Gerard de Hoop (1968) heeft gestudeerd aan de Minerva kunstacademie in Groningen. Hij werkt tegenwoordig als zelfstandig interieur en product ontwerper. Enkele van deze ontwerpen zijn onlangs opgenomen in de collecties van Castelijn en Gelderland. De andere ontwerpen worden in eigen beheer uitgebracht, of voor sommige wordt nog naar een geschikte producent gezocht.

Gerard de Hoop zijn werk kenmerkt zich door eenvoud en strak lijnenspel, met daarin veel aandacht voor de functionaliteit.

 

OH-kastje (2011)

Het OH kastje is gemaakt van MDF en kan zowel staand als liggendgebruikt worden. Door het kastje op verschillende manieren te stapelen, creëer je je eigen wandmeubel.

Verkrijgbaar in alle RAL kleuren, mat/hoogglans.

Afmetingen: B 36,5 x D 36,5 x H 73

Collectie Gelderland

 

STICKS (2011)

Een kastsysteem met rompjes in vier verschillende breedte- én vier verschillende hoogtematen, staand op een pootje. De totaalhoogte van elk Sticks kastje kan met de vier verschillende lengtes van de pootjes (de sticks) steeds weer anders zijn. Net als de toepassing van Sticks: als lowboard, als dressoir, als nonchalant in hoogte variërende kast of losse nacht- of halkastjes.

Sticks is leverbaar in uni-, effect- of hoogglanslak.

Collectie: Castelijn

 

FRAMES I (2011)

Boekenkast, bestaande uit 5 lagen multiplex. De kaders hebben verschillende grotes en dieptes, zodat er voor ieder formaat boek een passend plekje is.De kast kan vrij in de ruimte staan.

Afmetingen: H 180 x B 100 x D 38 cm, andere formaten zijn naar wens mogelijk.

 

Wij zijn op de redactie erg enthousiast over deze mooie producten! Wil je meer informatie over Gerard de Hoop? Neem dan even een kijkje op zijn website.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *