Eigen Huis & Interieur vernieuwd in New York

Vandaag verschijnt het eerste nummer van Eigen Huis & Interieur Nieuwe Stijl. Nederlands grootste design- en interieurglossy is gerestyled door de beroemde New Yorkse magazinedesigner Luke Hayman van Pentagram Design Inc. , die onder andere ook Time Magazine en O, The Oprah Magazine een nieuw uiterlijk gaf. Hoofdredacteur Mary Hessing ging voor de opfrisbeurt naar New York “omdat ze daar nu eenmaal de mooiste magazines maken.” Luke Hayman, alom gerespecteerd magazinedesigner en partner bij Pentagram NY, werd gevraagd om de omvangrijke restyling aan te pakken. Maandenlang intensief verkeer via Skype, conference calls en email tussen New York en de EH&I-redactie ging aan de verjonging vooraf.  Nu is het zover. De nieuwe Eigen Huis & Interieur ligt vandaag in het schap.

De top
Een beetje bravoure bracht EH&I op het idee om voor de top te gaan en Luke Hayman voor deze klus te vragen. Met prominente ontwerpers als Paula Scher, Abbot Miller en Michael Bierut als partners is Pentagram New Yorks invloedrijkste designbureau. Luke Hayman geldt als een superster in de wereld van het magazinedesign, als vroegere design director van New York Magazine en verantwoordelijk voor de restyling van o.a. Time Magazine, Adweek, O, The Oprah Magazine. Een glansrijk cv, waaraan nu ook Eigen Huis & Interieur is toegevoegd.

Grondig
De restylingsoperatie werd binnenshuis bij EH&I ook aangegrepen om het magazine eens grondig op zijn kop te houden. Dankzij de intensieve samenwerking die tussen de redactie in Amsterdam en Pentagram in New York ontstond, is Eigen Huis & Interieur nu nog veelzijdiger en aantrekkelijker geworden.

Aanbiedingen abonnementen Eigen Huis & Interieur

3 nummers voor slechts € 12,50

6 nummers voor EUR 30.00

12 nummers voor EUR 55.00

18 nummers voor EUR 81.00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *