Sneak preview: Driade in Milaan

De nieuwe collectie van Driade is te zien tijdens ‘Salone del Mobile 2012’ in Milaan. Driade is te vinden in Hal 16, stand D31 E26 of op Via Mansoni 30 in Milaan.

Kan je niet wachten om de nieuwe collectie van Driade in Milaan te bewonderen? Dan hebben wij alvast een preview voor je!

TRACERY, Elena Manferdini

Elena Manferdini is bij dit ontwerp voor Driade geïnspireerd geraakt door de natuur en haar organische vormen, maar wel met een vleugje humor. In de tafel kan je een druppel in een plas water zien of wolk vol met regendruppels. Vloeibaarheid lijkt in dit ontwerp het sleutelwoord te zijn. De tafel is gemaakt van wit gelakt aluminium en heeft de volgende afmetingen: B. 114 D. 103 H. 48 cm.

 

SPIROS, Antonia Astori

 

Antonia Astori weet je te verassen door een kleine en praktische tafel toch elegant vorm te geven. Door het onderstel en het blad zoveel dynamiek mee te geven lijkt de tafel te bewegen. De tafel is gemaakt van wit gelakt aluminium. De diameter van het blad is 80 cm en de hoogte 72 cm.

 

FERNANDO PESSOA, ALVARO DE CAMPOS, ALBERTO CAEIRO, RICARDO REIS, Linde Burkhardt

  

 

Zijn het 4 verhalen of 1 verhaal? 4 namen of 1 naam? Schrijvers Fernando Alvaro Alberto en Ricardo zijn dezelfde persoon, ondanks dat iedereen het weet is het nog steeds moeilijk te geloven. Door deze 4 verschillende schrijfstijlen en dit verhaal liet Linde Burkhardt zich inspireren. Ze besloot deze vier portretten van de schrijvers te ‘schilderen’ op de 4 vloerkleden. Door het warme kleurgebruik accentueert ze hun verschillende identiteiten. De kleden worden met de hand gemaakt van wol en meten 200 x 300 cm.

 

56 h en 36 h, Fabio Novembre

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *