Design kerstversiering voor je interieur

De kerstdagen komen er weer aan en daarom steekt heel Nederland zijn interieur in een tijdelijk nieuw jasje. Gezellige kaarsjes, kerstballen met veertjes en spuitsneeuw om nog maar niet te spreken van de gekleurde led-knipperverlichting voor in de tuin. Erg leuk allemaal als je er van houdt, maar als je een modern design interieur hebt ben je misschien wel op zoek naar iets wat passend is bij jouw inrichting.

De redactie van wonen blog is tussen de bergen kerstversiering op zoek gegaan naar design kerstversiering die óók past in een modern interieur.

 

 

Alessi kerstfiguren

Massimo Giacon heeft voor Alessi verschillende grappige design kerstfiguren ontworpen. Ieder jaar komen er weer nieuwe figuren bij, dus echt iets voor de verzamelaar! Van een complete kerststal tot deze geweldige christmas cowboy! Alle figuren zijn gemaakt van porselein en zijn met de hand gedecoreerd.  Hier kan je deze leuke design kerstdecoratie kopen.

 

Iittala kerstballen

Ieder jaar heeft Iittala weer een uitbreiding voor de kerstdagen. Er zijn dan tijdelijk nieuwe borden, kopjes, schalen en kerstballen te koop met kerstdecoratie. Dit jaar is het de sobere Kulku collectie geworden, wat in het Fins kerstbal betekend. Daarnaast zijn deze mooie glazen Kastehelmi design kerstballen te koop. Ze kosten 14,95 per set van 2.

 

 

Seletti Pantone kerstballen

Het Italiaanse Seletti heeft vrolijk gekleurde kerstballen in Pantone kleuren ontworpen door Studio Badini Createam in de collectie. Naast deze kerstballen kun je ook o.a. bekers en bloempotten in Pantone kleuren kopen, dus zo past je kerstdecoratie naadloos in je interieur. Ze zijn gemaakt van glas en kosten 9 euro per stuk. Klik hier om deze design kerstballen te kopen.

 

 

Kerststerren Broste Copenhagen

Deze Scandinavische kerststerren zijn gemaakt van dik houtpapier en passen door hun vorm en tijdloze kleuren perfect in een modern interieur. Wonen blog mag deze kerststerren weggeven! Kijk hier voor de voorwaarde, je kan meedoen tot 20 december 2011.

 

Een gedachte over “Design kerstversiering voor je interieur”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *