Design District 2012

7 – 8 – 9 juni verandert TAETS op het Hembrugterrein en omgeving in een waar Design District. Het vakevenement voor interieurdesign (voorheen 100% Design) strijkt neer in deze spectaculaire locatie in de oude munitiefabriek onder de rook van Amsterdam.

Op zaterdag opent de vakbeurs de deuren voor het grote publiek en is iedereen van harte welkom. Op de beursvloer vind je de crème-de-la-creme op het gebied van interieur design. Behalve de grote gevestigde merken (Ja, ook de grote Italianen als Moroso en Cappellini!) is er veel aandacht voor jonge ontwerpers en studenten.

Als je genoeg hebt van al het strakke design, dan staan er 2 oude legervoertuigen klaar om je rond te leiden over het42 hectaregrote, bosrijke en mysterieuze Hembrugterrein, waar van 1897 tot2003 inhet diepste geheim munitie werd geproduceerd en getest. De architectuurrondleiding voert langs een deel van de industriële, monumentale gebouwen op het terrein, en geeft uitleg over de oude en toekomstige functies.

In de directe omgeving van het Hembrugterrein vind je een aantal locaties met nóg meer top-interieurdesign. 5 MINI’s staan voor de deur klaar om je er (kosteloos) naar toe te brengen. Mis zeker de Piet Boon Store niet, want op deze plek hebben ook Bod’or, van Haneghem, Kitchenzone, Lavital en Martijn de Wit Vloeren hun deuren geopend. Je kan hier terecht voor gratis advies op het gebied van styling, tuininrichting en goed slapen, vragen stellen aan ontwerpers, profiteren van speciale aanbiedingen en er staan smakelijke hapjes en drankjes voor je klaar!

Design District vindt plaats in TAETS op het Hembrugterrein in Zaandam en is op zaterdag 9 juni geopend voor het grote publiek van 10.00 tot 16.00 uur. Meer informatie, compleet programma, deelnemerslijst en route vind je op www.designdistrict.nl. Toegang aan de deur is € 20, als je je vooraf registreert betaal je slechts € 10 aan de kassa. TAETS ligt op 10 minuten van Amsterdam, is goed bereikbaar en parkeren is gratis!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *