Dekbedovertrek Bed Linen van Scholten & Baijings voor Hay

 

Als kerstcadeau heb ik het geweldige dekbedovertrek Bed Linen van Scholten & Baijings voor Hay gekregen. Het is gemaakt van een mooie kwaliteit satijn katoen en heeft een grafische print met prachtige kleuren.

Stefan Scholten (1972) en Carole Baijings (1973)  vormen samen het ontwerpduo Scholten & Baijings. Ze werken voornamelijk met felle kleuren zoals knalroze, neongeel, fel groen en al deze kleuren worden smaakvol gecombineerd met lichte pasteltinten. Door deze felle kleuren toe te passen in een minimaltistische vormgeving ontstaat er een harmonieus geheel. Ze maken veel gebruik van rasters, mooie details en kleur. Dit is dan ook het handelsmerk waar je Scholten & Baijings aan kunt herkennen.

Voor het deense design merk Hay heeft het duo textiel ontworpen. De collectie bestaat uit theedoeken, dekbedovertrekken en vloerkleden. Het dekbedovertrek is leverbaar in verschillende maten en is zowel in de kussensloop als het dekbedovertrek voorzien van een rits zodat je kussen of dekbed er niet uit glijdt. Deze prachtige textielcollectie van Scholten & Baijings voor Hay is te koop bij o.a. Misterdesign.

De collectie past helemaal in de huidige woontrend Pretty Pastel. Kijk voor meer informatie op de website van Hay of Scholten & Baijings.

Een gedachte over “Dekbedovertrek Bed Linen van Scholten & Baijings voor Hay”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *