Carlos in Huis bestaat 5 jaar!

Logo_Carlosinhuis

 

Na een rondreis van 3 maanden door de Himalaya startte Carlos van Dijk 5 jaar geleden trots zijn woonwinkel Carlos in huis in Deventer. Een spannende periode, helemaal toen de kranten vier dagen na de opening kopten “Nederland in crisis”.

Carlos heeft vanaf dag één echter achter zijn visie gestaan en dat heeft zijn vruchten afgeworpen. Met Carlos in Huis wil hij je verrassen met eigenzinnige ontwerpen, je helpen met persoonlijk advies en je blij maken met de beste kwaliteit. De collectie meubels en verlichting wordt door Carlos en zijn team persoonlijk uitgezocht op o.a. de beurzen in Milaan, Parijs, Köln en Kortrijk. Hierdoor ontstaat een spannende mix van toonaangevende merken zoals en biedt het tevens ruimte aan jonge ontwerpers en producten voor de liefhebber. De collectie heeft zich de laatste jaren steeds verder uitgebreid met merken als Vitra, Artifort, Alias, Walter Knoll, Hay en Muuto. Je kan bij Carlos in huis terecht voor zowel de laatste woontrends als voor tijdloze designklassiekers van bijvoorbeeld Eames of Hans J. Wegner. De voorliefde voor Scandinavisch design is in de winkel duidelijk terug te zien, dit wordt naadloos aangevuld door ontwerpen uit o.a. Duitsland, Zweden, Italië en uiteraard Nederland.

Het team van Carlos in huis staat altijd voor je klaar om met je mee te denken, zowel in de winkel als bij je thuis. Ook behoort een compleet interieuradvies of lichtplan tot de mogelijkheden.

5 jaar na de spannende start heeft Carlos in huis bewezen dat er ondanks de crisis toch vraag blijft naar kwalitatief hoogwaardige producten, persoonlijk advies en goede service. Als dank voor het vertrouwen geeft Carlos in huis tijdens de oktober woonmaand een aantal mooie cadeaus weg. Bij besteding vanaf €100,- staat er een mooi cadeau op je te wachten zoals de klok Qlocktwo van Biegert & Funk, een Geneva Soundsystem, de lamp Mayday van Flos, de stoel About a chair van Hay, het lampje Edison petit van Fatboy of een leuke verrassing!

Tip: Vanaf heden is ook de webshop van Carlos in huis geopend!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *