BNO en Markita helpen Nederlandse ontwerpers groeien

De Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers (BNO) en Markita (online verkoopplatform van mode-, woon-, en kinderspullen gemaakt door professionele ontwerpers) gaan een samenwerking aan, met als doel het ondernemerschap van Nederlandse ontwerpers te stimuleren en hun merken vindbaar te maken voor het grote publiek.
 
Gitty Schellens, mede-initiatiefneemster van Markita licht haar keuze voor een samenwerking met BNO toe: ‘Door de samenwerking met BNO kunnen we de ontwerpers van Markita meer kennis bieden op het gebied van ontwerp, productie, samenwerking en ondernemen. We streven er samen naar een stevig platform voor de creatieve industrie neer te zetten waarbij we de ontwerpers, aangesloten bij BNO, een extra verkoopkanaal bieden.’
 
‘We zien in de samenwerking met Markita een mooie aanvulling op de dienstverlening richting onze leden. We bieden ze een nieuw verkoopplatform dat garant staat voor een kwalitatieve selectie van producten. Daarnaast zullen we met Markita een nieuwe training rond micro-retail ontwikkelen waarmee de ontwerpers ook in hun ondernemersvaardigheden verder kunnen groeien’, vertelt Patrick Aarts, senior projectmanager bij BNO over de keuze voor Markita.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *