Moooi in Design Post Köln tijdens IMM Cologne 2012

Moooi is na een aantal jaar weg geweest te zijn weer terug in Design Post Köln. Ze zullen hier een spannende en permanente tentoonstelling laten zien met onder andere de nieuwste collectie en iconische ontwerpen. Je kunt hier onder andere Rainmond van Raindmond Puts, Heracleum van Bertjan Pot en Mistral van Moooi Works bewonderen. Ook de Gothic Chair van Studio Job en de Extension Chair van Sjoerd Vroonland zullen naast klassiekers als de Random Light van Bertjan Pot te zien zijn.

Tijdens de internationale meubelbeurs IMM Cologne, die vanaf 16 januari 2012 plaats vindt, kun je de nieuwe tentoonstelling van Moooi bekijken. Hiervoor kan je terecht in Design Post, wat vlak naast het beurgebouw gelegen is. Dit is een showroom die het hele jaar door geopend is en biedt plaats aan 30 design merken, waaronder Moroso, Arper, Carl Hansen, Kvadra en Magis. Tijdens de meubelbeurs is het ook een ontmoetingsplek voor veel Nederlanders, omdat ook een aantal Nederlandse merken zoals Arco, Gelderland, Spectrum, Linteloo, Montis en Pastoe hier hun nieuwe collectie tonen. Het is vergelijkbaar met de toonkamer in Utrecht.

Design Post Köln is het hele jaar geopend van woensdag tot en met zaterdag. Kijk voor de openingstijden op de website van Design Post of op www.moooi.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *