over wonenblog


De redactie van wonenblog is dagelijks zowel online als offline bezig met interieur, design en vormgeving.  Zo komen we in aanraking met mooie merken, leuke producten en inspirerende mensen. Dit willen we graag met iedereen delen die het maar zien en lezen wil! Voor ons is dit blog dus een persoonlijke uitlaatklep waar we schrijven over alle leuke dingen die we tegen komen op gebied van wonen, interieur, design en lifestyle. Zoals opvallende nieuwe ontwerpen, leuke shopadresjes, beurzen die je niet mag missen als designliefhebber, woontrends, nieuwe merken, mooie boeken, apps en natuurlijk de laatste nieuwtjes! Ook zul je regelmatig andere artikelen tegenkomen die wij persoonlijk interessant vinden over bijvoorbeeld mode, fotografie, architectuur of kunst.

We willen graag een open platform zijn waar mensen met dezelfde passie elkaar kunnen ontmoeten en die je kunt gebruiken zoals jij wilt. Iedereen is welkom om een bezoekje te brengen, weg te klikken, een reactie te plaatsen, een discussie te starten, mee te praten, toe te kijken, een stukje te schrijven, een stukje te lezen of alleen plaatjes te kijken. Of je nu eenmalig of regelmatig een bezoekje brengt, we hopen dat je deze geïnspireerd weer verlaat.

We vinden het leuk om met mensen in contact te komen die ook een passie hebben voor design en interieur. Heb je een daarom een leuke aanvulling, tip, persbericht of andere informatie die je graag zou willen delen met de lezers van wonenblog? Stuur dan een mailtje naar info@wonenblog.com.

We werken bij wonen blog met een vaste redactie. Daarnaast schrijven er (gast)bloggers  en woonprofessionals met een passie voor interieur en design op wonen blog. Op dit moment bestaat ons team uit:

Vaste redactie:

Sofia Steenmeijer van Stand Out Styling
Bas van der Pol

Bloggers:

Sjoukje Bonekamp van Sjouk 
Nicole van Boxtel van Woonstijladvies
Petra van Breda van Huisraad en zo
 

 

Een gedachte over “over wonenblog”

  1. Beste meneer/ mevrouw,

    Momenteel zijn wij van My Lovely Home druk bezig met onze website hmylovelyhome.nl. Op onze website schrijven wij blogs waarin wij inspiratie geven voor bijvoorbeeld huiskamers of tuinen, maar ook schrijven wij blogs over leuke Do it Yourself projecten. Wij vroegen onszelf af of u een link zou kunnen plaatsen naar onze website. In ruil daarvoor linken wij graag terug naar uw website.
    Wij horen het graag van u!

    Met vriendelijke groet,

    Wouter My Lovely Home

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *